Colecție de antichități într-o fermecătoare cabană din Vermont, SUA

Cu un spaţiu care a devenit de-a lungul timpului prea mic, Leslie şi Michael au hotărât să folosească un nou concept în reamenajarea casei de vacanţă pe care o deţin în Vermont. Aşa au ajuns la ideea de casă în casă, refuzând să-şi caute o altă cabană în zonă. În schimb, au ridicat o nouă structură în jurul celei vechi, aşa încât ceea odată erau zidurile exterioare, au devenit acum pereţii interiori. Leslie a folosit în amenajare un covor ce are mai bine de 80 de ani, o masă veche şi patru scaune de la 1880.

Timp de 25 de ani, cei doi soţi Bacon au colecţionat casete din lemn sculptate, covoare şi obiecte de decor vintage. Două fotolii clasice şi un otoman oferă confort maxim în apropierea şemineului, fiind în concordanţă cu covorul ţesut manual.

Leslie obişnuieşte să se relaxeze alături de prieteni şi membrii familiei pe verandă, locul preferat şi al lui Bandit, un câine de apă portughez. Scaunele au fost achitiţionate dintr-un târg de mobilă veche.

Nişte foarfece supradimensionate, folosite odată ca reclamă la un atelier de croitorie, sunt agăţate deasupra unei cabane în miniatură pe care Leslie a găsit-o într-o piaţă de vechituri din New Hampshire.

Şi pentru că tot se apropie sărbătorile de iarnă, „peisajul” a fost ajustat cu o mână de zăpadă artificială şi o pereche de reni albi din plastic. Până şi pomul de Crăciun, un molid, a fost decorat cu ornamente în carouri.

O insulă din lemn de pin din secolul al XIX-lea, înconjurată de scaune în stil Adirondack, separă noua bucătărie de zona de ședere, mobilată cu scaune de exterior în stilul anilor 30, care au fost retapiţate cu material textil în carouri.

Covorul ţesut, scaunul balansoar și dulapul cu rafturi, toate din anii 1950, dau un farmec aparte camerei de oaspeți. Leslie a convins-o pe prietena ei, artista Melissa Barbieri, să vopsească dormitorul matrimonial în dungi.

Articole asemănătoare

Trăiesc ca acum trei secole într-o fermă, la țară... Doi fraţi, comercianţi de antichităţi, Juan Castro și Juan Zorzo, au cumpărat o fermă veche de trei secole și au restaurat-o, conservând perfect parfu...
Hambar vechi de trei secole, transformat într-o ca... Zece ani a durat transformarea acestui hambar într-o casă modernă şi primitoare. Dar fiecare picătură de sudoare a meritat. Doi designeri britanici de...
Au transformat un grajd de cai într-o casă şic de ... Orice fermă catalană care se respectă are şi o herghelie de cai. Dar, atunci când familia a mai crescut, iar casa principală a devenit prea mică, era ...
O casa cu privelisti de vis in nordul Spaniei Cel mai mare vis al lui Belen era sa locuiasca, impreuna cu familia ei, intr-o zona de munte, departe de poluare, zgomot si aglomeratie. Isi dorea o c...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *