Colecție de antichități într-o fermecătoare cabană din Vermont, SUA

Cu un spaţiu care a devenit de-a lungul timpului prea mic, Leslie şi Michael au hotărât să folosească un nou concept în reamenajarea casei de vacanţă pe care o deţin în Vermont. Aşa au ajuns la ideea de casă în casă, refuzând să-şi caute o altă cabană în zonă. În schimb, au ridicat o nouă structură în jurul celei vechi, aşa încât ceea odată erau zidurile exterioare, au devenit acum pereţii interiori. Leslie a folosit în amenajare un covor ce are mai bine de 80 de ani, o masă veche şi patru scaune de la 1880.

Timp de 25 de ani, cei doi soţi Bacon au colecţionat casete din lemn sculptate, covoare şi obiecte de decor vintage. Două fotolii clasice şi un otoman oferă confort maxim în apropierea şemineului, fiind în concordanţă cu covorul ţesut manual.

Leslie obişnuieşte să se relaxeze alături de prieteni şi membrii familiei pe verandă, locul preferat şi al lui Bandit, un câine de apă portughez. Scaunele au fost achitiţionate dintr-un târg de mobilă veche.

Nişte foarfece supradimensionate, folosite odată ca reclamă la un atelier de croitorie, sunt agăţate deasupra unei cabane în miniatură pe care Leslie a găsit-o într-o piaţă de vechituri din New Hampshire.

Şi pentru că tot se apropie sărbătorile de iarnă, „peisajul” a fost ajustat cu o mână de zăpadă artificială şi o pereche de reni albi din plastic. Până şi pomul de Crăciun, un molid, a fost decorat cu ornamente în carouri.

O insulă din lemn de pin din secolul al XIX-lea, înconjurată de scaune în stil Adirondack, separă noua bucătărie de zona de ședere, mobilată cu scaune de exterior în stilul anilor 30, care au fost retapiţate cu material textil în carouri.

Covorul ţesut, scaunul balansoar și dulapul cu rafturi, toate din anii 1950, dau un farmec aparte camerei de oaspeți. Leslie a convins-o pe prietena ei, artista Melissa Barbieri, să vopsească dormitorul matrimonial în dungi.

Articole asemănătoare

O casa de vis pe coasta vestica a Australiei Daca fereastra dormitorului tau se deschide larg catre Oceanul Pacific si iti petreci dupa-amiezele plimbandu-te descult pe plajele paradisiace ale Au...
Îți vine să crezi că această casă a fost construit... Cum să readuci la viață o cabană veche şi dărăpânată? Simplu. Proprietarii acestei case au plantat atât de multe flori în curtea din jur încât totul p...
Craciun de poveste, intr-o casa de vacanta din Spa... Craciunul a fost întotdeauna o perioada deosebita pentru Marta si Jorge, dar de cand si-au cumparat casa de vacanta din Castilla, in urma cu trei ani,...
Pentru acest cuplu de arhitecti renovarea locuinte... Pentru proprietari, acesta este al noualea apartament in care locuiesc si deja au pus ochii pe urmatorul! Marea lor pasiune este sa redea frumusetea l...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *