Ne pregătim de Wedding Market, târgul de nunți ce pare, mai degrabă, o petrecere în grădină


Se apropie acea perioadă a anului când porțile căsuței din Poiana lui Stângă se deschid larg pentru tinerii care visează să aibă o nuntă ca în povești, dar și pentru specialiștii din domeniu care le pot veni în ajutor cu servicii și sfaturi pentru un eveniment ca la carte. Da, ai ghicit! Este vorba de cea de-a patra ediție The Wedding Market, un târg de nunți ceva mai altfel, devenit deja tradiție la The Wedding House. Evenimentul va avea loc duminică, 6 mai 2018 și va reuni cei mai buni profesioniști din domeniul organizării de nunți.

Dacă ai participat la edițiile trecute, știi deja că nu vorbim de un târg scorțos, ci de un garden party în toată regula, o întâlnire relaxată între oameni faini și creativi. The Wedding Market propune o selecție atentă de furnizori talentați și pasionați, mâncare delicioasă, muzică bună, decoruri chic, limonadă, beculețe în copaci și zâmbete. Și nu, nu vei găsi scaune îmbrăcate în huse de satin, covor roșu sau aranjamente kitsch, dau asigurări organizatorii.

Furnizorii care doresc să participe în calitate de expozanți și să se alăture familiei de parteneri The Wedding House se pot înscrie pe site-ul www.theweddingmarket.ro până la data de 31 martie.

Evenimentul se desfășoară între orele 12 p.m. – 7 p.m. Primele două ore ale sunt dedicate VIB (Very Important Brides) – viitoarelor mirese care urmează să aibă nunta la Wedding House, însoțite de partenerii lor – și unui public format din viitoare mirese și miri de pretutindeni. Numărul de locuri pentru VIBs este limitat la 300 de persoane, pentru a permite fiecărui cuplu să interacționeze cu furnizorii.

Accesul în primele două ore ale evenimentului este posibil pe bază de înregistrare în prealabil pe formularul de pe site (http://theweddingmarket.ro/bilete/)

După ora 2 p.m. accesul este permis publicului larg, care este invitat să se bucure de efervescența creativă a unui târg cu vibe de festival, dornic de a petrece o escapadă de o zi, în mijlocul naturii. Ca să îți faci o idee de ansamblu despre ce se întâmplă la The Wedding Market, poți intra pe site și o să descoperi acolo o mulțime de fotografii și materiale din edițiile trecute. De-a lungul anilor s-a creat o comunitate tare faină, cu oameni care pun mult suflet în ceea ce fac, iar asta chiar se vede.

 

Articole asemănătoare

Kate Lowes, o britanica indragostita de Mesesul tr... A colindat lumea in lung si-n lat timp de patruzeci de ani, dar s-a indragostit de Romania, atat de tare incat a hotarat sa renunte la tot ce o lega d...
La țară și-a redescoperit pasiunea pentru tricotat... Acum câțiva ani, a primit de la o prietenă apropiată o carte care se numea ”Cum să-ți îndeplinești visurile” și i-a plăcut atât de tare, că a citit-o ...
The Wedding House, căsuța perfectă pentru nunți de... În 2010, când a făcut nunta, și-a dat seama că organizarea unui astfel de eveniment nu este tocmai o misiune ușoară. Mai ales când ții cu tot dinadins...
Romania, prin ochii unui francez: „O tara cu peisa... A vizitat pentru prima data Romania chiar in 1989 si, desi recunoaste ca tara noastra s-a schimbat radical in tot acest timp, facand un pas important ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *